سیده زهرا رحیمی فرزند شهید گرانقدر سید جمال رحیمی گفت: ایشان فردی بسیار متدین و برای کسب رزق و روزی حلال تلاش میکردند.
به گزارش امور زنان و خانواده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در راستای سلسله برنامههای بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس(کارگروه زنان و خانواده)، طرح مصاحبه بانوان معزز فرزند شهید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: با موضوع « شهید در تجارب زیسته یادگاران شهید » بهمناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس:
لطفا خود را معرفی کنید و در خصوص توانمندیهایتان سخن بگویید؟
سیده زهرا رحیمی، فرزند شهید سیدجمال رحیمی هستم. اینجانب فوق لیسانس ارتباطات شاغل در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی میباشم.
لطفا پدر بزرگوارتان را معرفی کنید؟(سبک زندگی، خصوصیات اخلاقی خاص شهید در جایگاه قهرمان ملی)
پدرم متولد 27 مهر ماه سال 1323 در روستای دوزان از توابع شهرستان الیگودرز هستند. تحصیلات خود را تا دوران ابتدایی ادامه داد و پس از آن به حرفه پدری خود که کشاورزی بود وارد شد. پدر بسیار زحمتکش بود و حتی در زمستانها که کار کشاورزی نبود، برای کارکردن راهی شهرهای مختلف میشدند.
درخصوص تجارب زیسته خود به عنوان فرزند شهید صحبت کنید؟(چه زمانی متوجه شدید که فرزند شهید هستید و چگونه توانستید با خلاء نبود پدر کنار بیایید)
کلاس اول بودم که پدرم به شهادت رسید ولی قبل از شهادت ایشان، پدر همیشه جبهه بود و ما کمتر پدر را میدیدیم. مادرم همیشه سعی کرد خلاء نبود پدر را پر کند اما در خیلی از مقاطع زندگی خلاء پدر حس گردید.
اندکی از خاطرات پدر بزرگوارتان در راستای ترویج و فرهنگ سازی روحیه ایثارگری سخن بگویید؟
پدر قبل از انقلاب هم فعالیت های سیاسی داشتند و سخنرانیهای حضرت امام(ره) را منتقل میکردند و نزدیکان ایشان یادآوری میکردند که فرزند کوچک داری و به فکر خانوادهات باش اما پدرم به مبارزات سیاسی خود علیه رژیم شاهنشاهی را ادامه دادند و در سال 59 هم عازم جبهه شدند.
از روزهای سخت و پر فراز نشیب زندگی در جایگاه فرزند شهید سخن بگویید:
مادر با وجود سن کم با داشتن پنج فرزند که بزرگترین آنها نه ساله و کوچکترین ۵ ماهه بود زحمت زیادی برای ما کشیدند. و سعی داشت خلاء وجود پدر را احساس نکنیم ما با وجود مادر فداکارمان سختی زیادی رو متوجه نشدیم. ولی با این وجود در لحظات خاص زندگی که معمولا وجود پدر و حضورش مؤثر است؛ خلاء نبود پدر در کنارم بسیار حس شد.