ادواره جهادگر شهید سید محمدتقی رضوی و شهدای مهندسی رزمی هشت سال دفاع مقدس در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.
به گزارش مرکز رسانهای نمایشگاه اقتدار 40، رییس شورای شهر تهران نیز در این مراسم گفت: ساخت صنایع دفاعی در دوره دفاع مقدس از مهمترین عملکردهای مهندسی در جنگ بود و آیت الله هاشمی به من ماموریت تحقیقات در ساخت صنایع موشکی را در اماکنی همچون پارچین صنایع دفاع و مناطق دیگر دادند.
محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران در این یادواره با اشاره به فعالیتهای مهندسی جنگ جهاد سازندگی در مسائل صنعتی و ساخت راکت و موشک مورد نیاز جنگ در دهه ۶۰ توضیح داد: پایهگذار موشک با سوخت جامد در کشور را میتوان مجموعه مهندسی جنگ جهاد سازندگی دانست که جا دارد بخشی از موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس به فعالیت آنها اختصاص داده شود.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: زمانی که من فوق لیسانس مکانیک گرفتم، آیتالله هاشمی رفسنجانی من را برای بررسی و بازدید از فعالیتهای ساخت راکت دوربرد در جاهای مختلف کشور فرستاد.در آن زمان از صنایع پارچین، مرکز صنایع دفاع لویزان، نیروی زمینی و مجموعه مهندسی جنگ جهادسازندگی که در غرب تهران فعالیت میکرد، بازدید کردم. در آن زمان در مجموعه مهندسی جنگ جهاد سازندگی به دانش ساخت راکت با برد ۱۰۰ کیلومتری رسیده بود.
هاشمی خاطرنشان کرد: پس از ارائه گزارش به آیتالله هاشمی رفسنجانی، او خیلی خوشحال شد و در آن زمان در نماز جمعه اعلام کرد که ما راکتی میسازیم که ۱۰۰ کیلومتر برد دارد.